Zakelijke events

Wist je dat je restaurant Hemel en Aarde ook kunt inzetten als locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst? Denk aan het organiseren van een vergadering in onze sfeervolle wijnkelder, geniet met jouw gasten van een wijnproeverij in de gezellige wijnbar, en laat je verwennen door de culinaire hoogstandjes van onze chef-koks in het restaurant.

In ons monumentale pand zijn talloze mogelijkheden voor groepen tot 120 personen. Het is zelfs mogelijk om de gehele locatie exclusief af te huren, zodat je optimaal kunt genieten van een bijzonder event voor jouw gasten.

Wij staan klaar om met je mee te denken over de perfecte invulling van jouw event. Ben je nieuwsgierig geworden?

BEKIJK BROCHURE

Private Dining

Grenzend aan de wijnkelder ligt de Private Dining, een sfeervolle gewelvenkelder die zich leent voor exclusieve borrels en diners. In de ruimte staat een grote tafel met een capaciteit van 20 personen, maar deze is ook volledig naar wens in te richten. Een bijzonder feitje: deze ruimte heeft een eigen ingang aan de Kromme Nieuwegracht, die alleen per boot te bereiken is.

Benieuwd hoe we jouw besloten event tot in de puntjes kunnen verzorgen?

CONTACT

Jouw aanvraag

Reserveren

Reserveren is tot maximaal 8 weken vooruit mogelijk via de module hiernaast (op mobiel: hieronder). Hier staan altijd de meest actuele openingstijden en beschikbaarheid.

Kom je met een groter gezelschap? In dat geval hebben we speciale arrangementen en een exclusieve private dining beschikbaar. Neem voor meer informatie contact met ons op via reserveringen@hemel-aarde.nl.

Adres

Restaurant Hemel & Aarde is te vinden op de begane grond van het Polman’s Huis. De vernieuwde ingang van het gebouw vind je aan de Keistraat.

Restaurant Hemel & Aarde
Keistraat 8
3512 HV Utrecht

Contact

We zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 15:00 uur telefonisch bereikbaar.

030 88 04 500
info@hemel-aarde.nl
reserveringen@hemel-aarde.nl

Openingstijden

Lunch
Vrijdag: 12-15 uur

Diner
Dinsdag - zaterdag: 18-24 uur